Vervolg project Denken en Doen

De afgelopen maanden vond in het DenksportCentrum het project Denken en Doen plaats. In reactie op 6000 brieven en een advertentie van de gemeente Gooise Meren zijn 5 groepen cursisten onder leiding van 4 docenten met groot enthousiasme druk geweest met de aanzet tot leren bridgen. Ongeveer 130 personen hebben het eerste blok voltooid.

Medio september begint blok 2. Opnieuw op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag middag worden 5 groepen gearrangeerd. Veelal zullen de groepen uit de cursisten van het afgelopen blok samen gesteld worden. Belangstellenden met enige bridge ervaring kunnen aangeven dat zij graag alsnog ingevoegd willen worden. In overleg zullen wij daaraan mee werken.
Cursisten betalen opnieuw 35€ en krijgen daar opnieuw een theorie en een oefenboek voor, plus de lessen die tot in december zullen plaats vinden.

Voor vragen en inschrijven kunt u communiceren met   instuif@denksportcentrumbussum.nl

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.