Bridge onder Begeleiding

  • Woensdagmiddag 5 oktober gaan we weer starten met het Bobben. Niet meer op donderdagmiddag maar op woensdagmiddag. In de maand oktober geeft |Kees Flink nog vier keer de bekende BOB-les. Vanaf November wordt het bobben overgenomen door Joop van Boeschoten. In deze dure tijden houden we de prijs van het Bobben gelijk: € 4,- per keer. Hou deze pagina in de gaten, want hier verschijnt het laatste nieuws over het Bobben.
  • Voor meer info kunt u mailen naar simon@svollers.demon.nl 

Veel mensen zijn begonnen met het volgen van een bridgecursus. Bridge is natuurlijk een prachtig spel dat je tot op hoge leeftijd kunt spelen. Voor veel bridgers is na zo’n cursus de stap naar een echte bridgeclub nog te groot. Behalve voor “huiskamerbridgers”  is  deze vorm van bridgeles ook interessant voor bridgers/bridgeparen die weer eens de puntjes op de i willen zetten  en de bridgetechniek willen verbeteren. Ook voor bridgers die onlangs een cursus gevolgd hebben is dit een ideale mogelijkheid om meer spelervaring op te doen.
Met behulp van een digitaal schoolbord wordt een bied- of afspeelprobleem behandeld of een stukje van de theorie herhaald.. Daarna wordt er gebridged waarbij er zowel bij het bieden als het afspelen vragen gesteld kunnen worden. Ook het wedstrijdelement krijgt aandacht. De uitslag is enkele minuten na afloop beschikbaar en op Internet terug te zien inclusief de spelverdeling van de gespeelde spellen. Dit maakt het analyseren van fouten ook thuis nog mogelijk.
Bridgen onder begeleiding is ruim zes jaar geleden gestart en blijkt een groot succes. De middagen beginnen om 13.30 uur ( 13.15 uur aanwezig) en eindigen rond de klok van kwart voor vijf. Deelname kost € 4,- per persoon per middag.  Deelnemers hoeven zich niet tevoren aan te melden, kunnen alleen of als paar komen en kunnen zo vaak komen als ze willen.
 
Voor inlichtingen kunt u mailen naar Simon Vollers: simon@svollers.demon.nl
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.