De Instuif

  • Elke dinsdag en zondag is er ’s middags om 13.30 uur de Instuif.
    Bij de Instuif kunt u alleen komen of met een partner.  Kosten € 2,50.

Nieuw: Nu op donderdagmiddag Middagbridge, de overdagbridgeclub.

Wegens toegenomen belangstelling voor bridgen in de middag, is ervan af 6 oktober ook een bridge instuif op donderdagmiddag in het Denksportcentrum aan de Nieuwe Englaan in Bussum. Op dinsdag en zondag draait al enkele jaren met succes een dergelijke inloop. Ook deze worden voortgezet.

Wie alleen komt en geen vaste bridgepartner heeft kan ook terecht, ter plaatse worden koppels gemaakt. Deelnemers hoeven zich op de middag zelf pas aan te melden en kunnen zo vaak komen als ze willen. De middagen zijn bedoeld voor meer of minder geoefende bridgers die een voorkeur hebben voor bridgen op de middag en zich niet vast willen leggen. Natuurlijk zijn leden van bridgeclubs ook welkom. Om te zien welk niveau en welke sfeer het beste bij u past kunt u contact opnemen met een van de begeleiders of gewoon zelf uitproberen en ervaren wat u bevalt.

Tijd: dinsdag- , donderdag- (nieuw) en zondagmiddag 13.15 uur aanmelden, start 13.30 uur

Kosten: € 2,50 pp per keer

Elke dinsdagmiddag  is er  bridgen voor beginners in het Denksport Centrum Bussum. Deze Instuif is bedoeld voor bridgers die 1 of 2 cursussen gevolgd hebben en na afloop van de cursus willen blijven bridgen. U speelt dus niet tegen doorgewinterde bridgers maar tegen bridgers net als u!
Voor deze activiteit hoeft u zich niet van tevoren aan te melden. De Instuifbridge begint om 13.30 uur. Graag iets eerder aanwezig in verband met het inschrijven en indelen. U speelt dan 6 keer drie spellen. Voor elke ronde heeft u een half uur de tijd. U heeft dus 10 minuten voor elk spel. Het is een prima moment om de aangeleerde vaardigheden te onderhouden en verder te ontwikkelen. U kunt zich als paar of alleen inschrijven.
Instuifbridge kost € 2,50 per keer.
De leiding van de bridge Instuif is in handen van:
Simon Vollers, 06 51 60 43 81, simon@svollers.demon.nl
Cees Pameijer, 06 26 78 55 07, cpjazz2@hotmail.com
Denksport Centrum Bussum, Nieuwe Englaan 6, 1404 EC Bussum. Tel.: 035 – 6936471