Actie DCB

Tijdens de laatste bijeenkomst van vrijwilligers van het Denksportcentrum is het plan geopperd om te proberen het Denksportcentrum twee keer per jaar een flinke schoonmaakbeurt te geven. Joa en Bert schreven de clubs die gebruik maken van het DCB aan om hun leden op te roepen aan de schoonmaakactie deel te nemen.

Vrijdagmiddag 17 februari 2023 om 14.00 u stonden 15 enthousiaste vrijwilligers gewapend met spons, zeem, emmer en werkdoekje klaar om aan de slag te gaan.

De garderobes, de buitenkant van de kasten, de bars, alle tafels, stoelen en barkrukken werden grondig schoongemaakt. De ramen werden aan binnen- en buitenkant streeploos gelapt. Iets na 16.00 u was alles spic en span. Het DCB was doordrenkt van de frisse geur van schoonmaakmiddelen.

Onder het genot van een drankje en bitterballen kon de schoonmaakploeg in de nazit met een tevreden gevoel terugkijken op een welbestede middag.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.