Afscheid manager Kees Flink

Jarenlang was Kees Flink de manager van het Denksportcentrum. Na 15 jaar is Kees er eind oktober 2022 mee gestopt.  Zondag 20 november hebben we feestelijk afscheid genomen om hem te bedanken voor al zijn inspanningen. Hoe kon dat beter dan met een feestelijke bridgemiddag!

Diverse sprekers kwamen aan het woord, zoals de oud- voorzitter Jos van Dijk, de huidige voorzitter Frans Esser en Joost van Hattem, lid van het huidige bestuur van DCB. Zij brachten in herinnering wat Kees allemaal heeft gedaan, variërend van onderhoud gebouw, contacten met huurders, leveranciers, gemeente enz. enz. Teveel om op te noemen. Dat blijkt ook wel, want het takenpakket van Kees is nu over meer dan 10 mensen verspreid.

Na het bridgen kwam Kees aan de beurt om terug te blikken en iedereen te bedanken voor de gezellige middag en cadeau’s.

En natuurlijk sloten we de middag af met een heerlijk buffet.

Kees, bedankt voor al je werk, we zullen je missen. Maar we zien elkaar weer aan de bridgetafel.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.