Atelierdrive 13 oktober 2019

Op zondagmiddag 13 oktober organiseert Denksportcentrum Bussum samen met de Bussumse kunstenaars van ARTES voor de vierde maal een bridgedrive in ca. tien Bussumse ateliers.

Iedereen die van een gezellig middagje bridge houdt en het spel op het niveau ‘klaverboekje’ van Berry Westra beheerst, is van harte uitgenodigd om aan deze bijzondere drive mee te doen. “Meedoen is belangrijker dan winnen!” Het inschrijfgeld bedraagt € 30,- per paar, dit is inclusief alle drankjes en hapjes.

De drive begint om 13.00 uur. U speelt vier rondes van één uur, waarin u in vier ateliers gastvrij ontvangen wordt door de kunstenaars, die hun ateliers beschikbaar hebben gesteld. Daar krijgt u de gelegenheid met hen en met hun werk kennis te maken. U kunt zelfs in bijna alle ateliers aardige kunstwerken tegen ‘kleine prijsjes’ aanschaffen of een afspraak maken om in alle rust nog eens terug te komen.

U speelt per locatie vier spellen bridge. Na 50 minuten ‘verkast’ u, bij voorkeur per fiets, naar het volgende atelier. Hiervoor  heeft u 10 minuten de tijd.

De middag eindigt met een borrel vanaf 17.00 uur in Denksportcentrum Bussum in de Nieuwe Englaan 6, waar alle deelnemers elkaar kunnen ontmoeten. Daar wordt ook de uitslag bekendgemaakt. De winnaars krijgen een aardigheidje, uiteraard op het gebied van ‘kunst’

Aanleiding voor dit evenement was het project  ‘CEL9’, het in 2013 door ARTES georganiseerde kunstproject over Communicatie met de 10 “laatste” KPN-telefooncellen van Nederland. Omdat het bridgespel staat of valt met een goede of slechte communicatie, paste deze Atelierbridgedrive goed in het CEL9 project. Het evenement was toen zo succesvol dat we hebben besloten de Atelierdrive elke twee jaar in oktober te organiseren. 

Onder het menu “Terugblik Ateliersroutes” krijgt u een impressie van de afgelopen 3 Atelierdrives. Inschrijven voor deze bridgedrive kan tot 27 september uitsluitend via deze website.Als u wilt deelnemen, moet u het onderstaande formulier invullen. Er is een maximum van 48 paren. Op dit moment zijn er reeds 28 inzendingen.

2019- Atelierdrive inschrijving

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.